Youtube bez oglasa od sledećeg meseca

Informacije da bi ovaj servis bez oglasa mogao uskoro biti pokrenut pojavljuju se već neko vreme, ali bi to konačno moglo da se ostvari sledećeg meseca. U najdužem periodu od svog osnivanja je bio slobodan za korišćenje.

Od svog osnivanja, Youtube je bio besplatan za korišćenje, a sadržaj koje korisnici vide pre učitavanja videa su jedan od načina da kreatori sadržaja i sama mreža unovče svoje kreacije.

Re/code navodi da je sugerisano da će verzija sajta bez oglasa biti pokrenuta krajem oktobra. Vlasnicima sadržaja se poručuje da je potrebno da pristanu na nove uslove do 22. oktobra ili videi neće biti javni. Cena servisa tek treba da bude utvrđena, ali se prema poslednjim glasinama moglo čuti da će to biti deset dolara mesečno.

Prošle godine od strane ove platforme je lansiran YouTube Music Key. U pitanju je pretplatnički sevis. Ovaj servis korisnicima omogućava da gledaju muzičke video klipove i da slušaju muziku bez ikakvih reklama i oglasa. Izgleda da bi pomenuti servis mogao dobiti osveženo brendiranje.

Izvor: benchmark.rs

Leave a Comment