U četvrtak 7. juna dolazi nam WPSrbija. Ove godine se po prvi put organizuje WPSrbija “karavan” koji sada dolazi i u Valjevo u Startit Centar.

Nemanja Cimbaljević i Milan Ivanović koji su predstavnici WPSrbija, održaće predavanje o WordPressa-u i predstaviti konfereneciju koja će seodržati 14. juna u Beogradu. Nemanja će pričati kako je počeo sa WordPress-om, kad je odustao i vratio se kao aktivni član zajednice. Kako je WordPress uticao na njegovu profesinalnu orijentaciju i kako mu je pomogao da unapredi sebe. Naš drugi predavač biće Milan Ivanović i on će biti zadužen za deo o konferenciji, gde nam je već napomenuo da će biti nešto neverovatno i nesvakidašnje.

Nemanja je programer još iz vremena PHP4. “Advokat” otvorenog koda. Uživa da putuje, da deli iskustva i upoznaje nove ljude. Veliki pobornik WordPress-a kao platforme, ideje i cilja. Volonter, predavač i koorganizator različitih WordPress događaja u Srbiji i inostranstvu.

Milan Ivanović jedan od “glavnih krivaca” za postojanje WPSrbije kao neformalnog udruženja. A za konferenciju kaže da “Nešto neverovatno i nesvakidašnje, ali nećete verovati šta se posle desilo i šta će se tek dešavati od 14.juna

Kursevi će se realizovati u iR-Lab Coworking prostoru, na adresi Karađorđeva 120.

Kontakt:

Telefon: 0655802721
E-pošta: office@irevolucija.net

Ostavi odgovor

Ostavljate komentar?
Vaše ime je: