Predstavljanje konferencije posvećene Python-u

Goran Mekić nam dolazi iz Novog Sada iz Tilda Center-a koji se bavi edukacijom. Svoj profesionalni život je započeo kao sistem administrator da bi kasnije upoznao čari skript jezika, među kojima je i Python, kojem će kasnije posvetiti konferenciju pod nazivom PySer.

U početku je koristio Python za automatizaciju zadataka, da bi posle prešao u razvoj u kome najviše koristi Python i Flask. Danas Python koristi za sve od brzih izračunavanja, do kompleksnih WEB servisa.

Goran će u četvrtak 31. maja održati predavanje u Startit Centru u Valjevu gde će tema njegove prezentacije biti radionice i biznis prilike, a ujedno će predstaviti svoju konferenciju koja će se održati 9. juna 2018. godine u Hotelu Novi Sad.

Prisustvo na predavanju je besplatno, ali vas molim da se prijavite putem linka OVDE.

PySer

PySer je jednodnevna konferencija koja je puna priče, tutorijala i drugih aktivnosti. Sva predavanja na konferenciji će obezbediti angažovanje sadržaja za programere svih nivoa veština, od profesionalaca do radoznalih amatera. Teme će uključivati najnovija istraživanja, razvoj i trendove. Ova konferencija namenjena je svim Paython entuzijastama.

Konferencija će se održati u iR-Lab Coworking prostoru, na adresi Karađorđeva 120.

Kontakt:

Telefon: 0655802721
E-pošta: [email protected]

Leave a Comment