,

Instagram: Gde se nalaze sakrivene poruke?

U okviru Instagram profila omogućena je razmena poruka između svih korisnika, a da ne bi došlo do zloupotrebe ova društvena mreža, baš kao i Facebook, filtrira i sakriva one poruke od određenih korisnika za koje se smatra da ih ne želite pročitati. Iako ‘krije’ samo određene vrste poruka, ipak postoji način da se iste pronađu kako ne bi propustili možda bitne informacije od pošaljioca.

To see if you have any hidden Instagram messages, tap the inbox icon at the top right of the app. You can also just swipe to the right.
Izvor: Business Insider

Da bi proverili postoje li određene sakrivene poruke na vašem Instagramu, potrebno je da, otvorite inbox ikonicu koja se nalazi u gornjem desnom uglu aplikacije. Ukoliko se ipak desi da se u sandučiću nalaze neke od sakrivenih poruka, korisnik će biti obavešten prikazom plavog odeljka na samom vrhu inboxa – u okviru koga se nalazi informacija za message request, baš kao što je slučaj sa Facebook Messengerom.

If you have any hidden messages, a little blue bar will appear at the top of your inbox saying you have "message requests."
Izvor: Business Insider

Nakon otvaranja pomenutog obaveštenja, otvara se još jedan inbox koji je namenjen samo za filtrirane poruke, koje su, kako navode iz Instagrama pristigle od strane korisnika ili organizacija koje određeni korisnici ne prate na ovoj društvenoj mreži. Tako će pošaljioci poruka biti obavešteni da je sadržaj pregledan samo ukoliko je korisnik prethodno prihvatio zahtev.

Takođe, ukoliko ne želite da vam inbox bude pun različitih poruka koje vam nisu potrebne, iste naravno možete izbrisati i to bez prethodnog otvaranja i čitanja tekstualnog sadržaja.

 

Leave a Comment