,

Facebook najavljuje privremene profilne fotografije

Želite da svi znaju vaše raspoloženje? Hoćete da pružite podršku nekoj akciji? A zašto ne biste na kratko promenili profilnu? Facebook je najavio novitete, a oni polako stižu i kod nas. Evo kako da postavite privremenu profilnu fotografiju na Facebook-u.

Facebook je najavio brojne promene, pogotovu kada je reč o njihovoj aplikaciji za iOS i Android uređaje. Neki od tih noviteta su u pojedinim regionima već dostupni, a svi što je Facebook najavio su već odavno dostupni odabranoj grupi korisnika.

Imajući u vidu sve popularniji trend podržavanja određenih akcija, projekata, organizacija ili osoba putem profilnih fotografija, kompanija Facebook odlučila se da započne sa testiranjem privremenih profilnih fotografija.

Nova opcija omogućiće korisnicima da postave profilnu fotografiju koja će biti aktivna određeni vremenski period. Korisnici će biti u mogućnosti da postave privremenu profilnu fotografiju. To podrazumeva određeni broj sati, dana ili sedmica, a fotografija će se automatski ukloniti nakon isteka određenog vremenskog perioda.

Nova funkcionalnost će biti implementirana kako bi se korisnicima omogućilo da iskažu osećanja u trenucima kada je to korisniku bitno, poput podržavanja globalnih akcija, obeležavanja bitnih događaja ili podržavanja omiljenih sportskih timova. Očekuje se da će nakon perioda testiranja nova opcija biti globalno dostupna u narednih nekoliko meseci.

Izvor: The Verge

Leave a Comment