,

Facebook i uspomene

Facebook je lansirao novi vid stranice koja se naziva “On this day” tj. „Na današnji dan”. Ovaj opcija na Facebook-u omogućiće vam da na jednom mestu vidite šta se u ovom periodu prethodnih godina dešavalo na vašem FB-u. Ovaj sličan format ste verovatno već videli kada vas na početnoj stranici sačeka sladak video sa muzikom u kome se nalaze fotografije koje FB prepoznaje kao vaše upomene.

Ovo nije novi koncept, ali sada je dobio svoje posebno parče Facebook-a tj. celu stranicu, tako da sad lako, svaki dan možete videti šta vam se to dešavalo.

U ovom delu možete videti s kime ste postali prijatelji taj dan, kao i video napravljen u čast proslave vašeg prijateljstva. Oni koji nisu duže vreme na Facebooku pojaviće se i uspomene u formi videa koje su možda propustili.

Facebook već neko vreme pokušava da se „vrati“ ljudima s obzirom da je postao mreža koja je bila kao jedan reklamni bilbord. Ovo je mnoge ljude nateralo da emigriraju na druge mreže, koje su više okrenute ka ljudima i ljudskim odnosima. Facebook mnoge promene uvodi ne bi li se vratio korenima. Da li će mu to i uspeti videćemo, s obzirom da i druge mreže u poslednje vreme uvode mnoge promene.

Izvor: TechCrunch

Leave a Comment