,

Seminar „Civilizovanje“ – učenje kroz igru u Startit centru Valjevo

Seminar Civilizovanje održaće se u valjevskom Startit centru od 13. jula u trajanju od 14 dana. Seminar je zasnovan na principu učenja kroz igru propraćen stručnim predavanjima iz oblasti matematike, psihologije i istorije.

Seminar je besplatan i održavaju ga Milan Denčić (student treće godine istorije na BU), Nemanja Kidžin (student treće godine psihologije na BU), Vuk Milutinović (student četvrte godine elektro-tehnike na USF-u) i Matija Dodović (maturant Valjevske Gimnazije).

Cilj predavača je da kroz ovo predavanje približe celokupnu ideju seminara. Reč je o seminaru koji koristi računare i poteznu stratešku igru, Sid Meier’s Civilization V, kao nastavno učilo — dakle, ovaj seminar će se oslanjati na učenje kroz igru. Kroz seminar će se meriti napredak logičkih (izvršnih) funkcija polaznika i kontrolne grupe, a cilj je da se pokaže kako se ovim putem pospešuju te sposobnosti.

Licence su obezbeđene od tima podrške ove igre, a seminar je namenjen svim srednjoškolcima i srednjoškolkama koji vole strateško razmišljanje i koji žele da se usavrše na poljima planiranja i organizacije.

Ako imaš slobodnog vremena koje želiš da provedeš postajući bolji logičar, odlučniji i spremniji na saradnju, a sve to kroz igru, onda je ovo prava prilika za tebe. Prijavi se ovde!

Dobrodošli!

 

Leave a Comment