Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na radionicu “Kako uspešno voditi biznis u digitalnom okruženju?” u Beogradu koju organizuje ICT Hub, centar za razvoj tehnološkog preduzetništva, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i USAID-om. ICT Hub je u okviru prethodnog ciklusa organizovao 32 radionica u devet gradova (Beograd, Novi Sad, Niš, Zlatibor, Novi Pazar…) na kojima je prisustvovalo više od 400 učesnika.

Događaj će se održati u sredu, 10. aprila 2019. sa početkom u 10:00h u Regionalnoj privrednoj komori Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga (RKP Valjevo) na IX spratu, Karađorđeva 64, Valjevo.

Radionica će trajati 3h dok je broj mesta ograničen na 20 učesnika, tako da ćemo Vam naknadno poslati potvrdu o učešću.

Cilj radionica je da kroz vežbe koje su zasnovane na konkretnim primerima iz tri različite industrije, učesnici “osete” digitalnu transformaciju na delu i budu inspirisani da dalje istražuju ovu temu kako bi osigurali konkurentnost i unapredili svoje poslovanje.

Dolazak na radionicu možete potvrditi klikom OVDE, a za više informacija o predavaču kao i okvirnoj satnici, Vas molimo da pogledajte program u prilogu.

Učešće je potpuno besplatno!

Kursevi će se realizovati u iR-Lab Coworking prostoru, na adresi Karađorđeva 120.

Kontakt:

Telefon: 0655802721
E-pošta: office@irevolucija.net

 

Ostavi odgovor

Ostavljate komentar?
Vaše ime je: