,

Janja Jovanović: Kako iskoristiti pun potencijal Linkedin-a?

Na ovom predavanju upoznali smo se sa Janjom Jovanović, koja nam dolazi iz marketinške agencije KickAssGrowth. Janja je na konferenciji #IR17 govorila kako maksimalno iskoristiti potencijal Linkedin-a.

Tokom Janjinog izlaganja saznali smo da je Linkedin najveća poslovna mreža, koja postoji dugi niz godina. Cilj ove platforme je da poveže ljude širom sveta da budu što produktivniji i uspešniji u tome što rade. Ova platforma ima veliki broj korisnika i treba je shvatiti kao online CV. Mesto na kojem predstavljate poslovnog sebe u najboljem svetlu. Učesnici su saznali važnost LinkedIn profila, kako treba da izgleda naš profil i koji su to važni delovi gde mi možemo da postavimo informacije koje će privući poslodavce. Takođe, Janja je govorila o svom iskustvu sa ove platforme i tome kako je došla do posla preko ove mreže. Na konferenciji smo dobili i savet da je važno da naš profil nije namenjen za dodavanje naših prijatelja, već da dodajemo ljude koji će nam koristit i koji su iz oblasti za koju se mi interesujemo.

Koristeći svoj profil, Janja je korak po korak objasnila kako treba da izgleda jedan profil, važnost slike koju postavljamo, kao i kako najbolje predstaviti sebe na LinkedIn-u, kako bismo privukli pažnju. Takođe, Janja je objasnila kako je ona postala “popularna” na Linkedin-u.

Ako pogledate video, čućete  šta je još  učesnike zanimalo i čemu još Janja pridaje značaj na ovu temu.

iRevolucija 2017

Leave a Comment