#iRevolucija2016: Uroš Krivokapić – Valternativa gruVa

Uroš Krivokapić će na konferenciji #iRevolucija2016 predstaviti “Valternativa radio“. Sa nekoliko prijatelja, zaljubljenika u muziku, radi na pokretanju i promociji  projekta koji ima za cilj da ponudi nešto novo i sveže ljubiteljima dobre muzike, kao i da kroz razne intervjue, radionice i gostovanja promoviše mlade i talentovane ljude, kao i one koji se tako osećaju, pod sloganom “VAlternativa Radio – a place to travel“.

Rođen je u Valjevu gde je završio gimnaziju. Nakon toga  se seli u Beograd gde 2008. upisuje Fakultet dramskih umetnosti, odsek za snimanje i dizajn zvuka. Svira bass gitaru kao i još nekoliko instrumenata u mnogobrojnim klupskim sastavima, kao i u autorskom bendu Jelene Petošević aka Lady Jelena and Whoevers.

Honorarno radio i na snimanju izdanja Beogradske filharmonije za njihovu turneju po SAD sa maestrom Muhai Tangom, kao i na mnogobrojnim studentskim i dugometražnim filmovima među kojima se ističu ostvarenja reditelja Vladimira Tagica – “Što te nema“ , Nebojše Nenadića – “Crveni makovi“ i Milice Tomović – “Oktobar“ (omnibus, segment – “Diplomiranje“)
Sve informacije u vezi sa #iRevolucija2016 možete pratiti na sajtu konferencije.

Leave a Comment