Greetzly: Zabava u službi humanosti

Greetzly platforma je nova aplikacija na domaćem tržištu, koja korisnicima omogućava direktnu komunikaciju sa omiljenim glumcima, pevačima, sportistima i drugim poznatim ličnostima.

Osim toga, Greetzly nudi mogućnost da pokažete svoju humanost i podržite brojne humanitarne akcije i organizacije koje ih sprovode. Da biste dobili personalizovanu video poruku, ili odgovor na postavljeno pitanje, u trajanju od 30 sekundi, od odabrane poznate ličnosti, potrebno je da odaberete novčani iznos koji biste izdvojili za video – poruku, a deo novca od svake uplate biće doniran humanitarnoj organizaciji po izboru umetnika.

SOS Dečija sela Srbija na Greetzly platformi imaju podršku brojnih poznatih i uspešnih ljudi kao što su Sergej Ćetković, Viktor Savić, Ruža Rupić, DJ Shone, Nevena Kostov, Antonija Šola…

Za organizaciju koja se najvećim delom finansira od donacija, ovaj vid podrške je od velikog značaja, jer se prikupljena sredstva koriste za realizaciju različitih programa koje SOS Dečija sela sprovode širom Srbije, sa ciljem pomoći najugroženijoj deci i porodicama.

Greetzly projekat su 2015. godine pokrenula dva Austrijanca – Paul Resch i Alexander Lachinger, a danas je platforma dostupna u Italiji, Francuskoj, Srbiji, Hrvatskoj, SAD i državama sa nemačkog govornog područja. Javne ličnosti i brendovi iz različitih sfera sada su dostupni za komunikaciju svojim obožavaocima širom sveta, dok je za različite humanitarne akcije obezbeđena veća vidljivost i potencijalna podrška.

U Srbiji, osim za SOS Dečija sela, podršku možete dati za Fondaciju Nataša Kovačević, Centar za integraciju mladih, WWF i udruženje BETA.

Petar Grašo, Tatjana Tajči Cameron, Filip Mitrović, Milan Topalović, Nevena&Goran, Lea Stanković i „The Frajle“ samo su neke od poznatih ličnosti od kojih možete dobiti personalizovanu poruku.

SOS Dečija sela Srbija članica su Međunarodne organizacije SOS Dečijih sela, osnovane 1949. godine, koja danas u 134 zemlje pomaže 1 200 000 ljudi. U Srbiji su SOS Dečija sela prisutna od 2004. godine, kroz brigu o deci bez roditeljskog staranja u SOS Dečijem selu Kraljevo, Centar za podršku porodici u Nišu, Programe podrške hraniteljskim porodicama, Program za podršku zapošljavanju mladih u Beogradu i programe hitne pomoći posle zemljotresa u Kraljevu, poplava u Obrenovcu i Lazarevcu i pomoći izbeglicama u tranzitu kroz Srbiju.

Leave a Comment