#iRevolucija2015: Goran Milovanović – od Petnice do 3D dizajna

Goran Milovanović je po zanimanju kuvar. Ipak, danas se bavi drugačijom vrstom kuvanja.

Goran sprema 3D specijalitete za kompaniju HMtechnik, sestrinsku firmu Volkswagena. U svojoj četvrtoj godini dobija prvi računar. Nedugo zatim se upućuje na bazen u Petnici. Taj dan je, na svu sreću, promašio bazen i završio u Istraživačkoj stanici. Od tada je pasionirani ljubitelj astronomije.

Iz inata 1999. godine kreće da se bavi 3D dizajnom! Svoje prve role dobija na lokalnim televizijama Marš i VTV, dok se usavršava kroz „Freelance“, odnosno kao dizajner Centra za kulturu u Valjevu.

Velika odskočna daska za karijeru je prelazak u kompaniju Zepter, u kojoj radi sa programima 3D Studio Max, Maya, Adobe paket, softverima za obradu zvuka i drugih alata za 3D modelovanje i animaciju. Svoju ideju i nameru, kao 3D modelar i animator, sprovodio je u kompanijama Watchout production studio i Open studio Belgrade. Kuvao je reklamne spotove za nacionalnu televiziju, producirao uvodne sekvence za filmove, kreirao 2D i 3D vizuale za različite arhitektonske, vladine i komercijalne projekte. Od 2011. godine zaposlen je u HMtechnik kompaniji.

Na konferenciji #iRevolucija2015 Goran će se uključiti putem Skajpa i govoriti o svom uspehu i približiti nam kako to online automobili danas funkcionišu i gde će nas odvesti. Goran je ponosni otac i suprug.

Prijava i ostale informacije o konferenciji #iRevolucija2015 možete pratiti na sajtu Konferencije

Leave a Comment