Google radionice

U okviru ovogodišnje konferencije iRevolucija2018 smo kao zagrevanje pripremili radionice koje će voditi Đorđe Petrović, marketinški stručnjak, zaposlen u svetski poznatoj kompaniji Google.

Radionice će se održavati u računarskoj učionici VIPOS – a, na adresi Vuka Karadžića br. 3a, Valjevo.

RASPORED RADIONICA:

20.11 // 18:00 – 20:00

  • Kako startup-ovi mogu akvizirati kupce/zainteresovane kroz ciljane AdWords oglase na Google pretraživaču

Predavanje/radionica daje ne samo pregled različitih dostupnih formata i kampanja, već i praktičan prikaz načina optimizacije targetiranja radi povećanja povrata na investiciju. Takođe će biti pokrivena upotreba machine learning-a u pretraživačkim kampanjama radi pospešenja stope konverzija.

  • Kako startup-ovi mogu pratiti angažman posetilaca svojeg web sajta kroz Google Analytics

Predavanje/radionica daje ne samo pregled raličitih dostupnih reportova dostupnih u Google Analytics, već i prolazi kroz namenu svakog reporta i obrađuje temu praćenja takozvanih mikrokonverzija, kao što su klik na specifični element web sajta, kao i napredna podešavanja za konverzije. Pored toga, Multi Channel Funnels izveštaji bivaju pokriveni koji objašnjavaju kako različiti marketinški kanali sarađuju. Konačno, modeli atribucije će biti pokriveni kao napredni deo gradiva.

22.11 // 18:00 – 20:00

  • Kako domaći startup-ovi mogu proširiti poslovanje na strana tržišta kroz upotrebu Google-ovih alata za analizu i planiranje tržišta

Predavanje/radionica daje ne samo pregled raličitih dostupnih alata, već i ulazi u korak-po-korak način korišćenja kao i uvide koji se mogu izvući iz svakog. Primeri u Google Trends će biti obuhvaćeni, zatim Consumer Barometer, zatim TestMySite alat za merenje brzine mSite.

  • Vizuelno prezentovanje ideje i buđenje svesti o brendu kroz effektivne video oglase i banere na Yotube i Google Display Network mreži

Predavanje/radionica daje ne samo pregled raličitih dostupnih formata i multimedijalnih kampanja, već i najbolje kreativne prakse kao i najbolje prakse sa tehničkog aspekta ciljanja i optimizacije.

PRIJAVITE SE OVDE kako biste prisustvovali Google radionicama.

Đorđe Petrović, rođeni Valjevac koji je studirao Srbiji i usarvršavao se u SAD i Holandiji tokom studija. Nakon završetka studija na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu zapošljava se u evropskoj centrali Google-a u Dublin-u 2015. godine. Tamo stiče visoko specijalizovano znanje Google-ovih marketinških i analitičkih alata (AdWords, Google Analytics, Google Trends, MarketFinder, itd.), radeći sa sa brojnim firmama sa tržišta Velike Britanije koje su klijenti Google-a. Među tim klijentima bilo je i startup-ova i tehnoloških kompanija koje su zahvaljujući Đorđevim optimizacijskim savetima povećale obim poslovanja i proširile svoje kancelarije.

Predavanje stručnjaka omogućeno uz podršku Vlade Republike Srbije u okviru Programa za unapređenje biznis kapaciteta u IT sektoru, koji se sprovodi u saradnji sa UNDP.

Kursevi će se realizovati u iR-Lab Coworking prostoru, na adresi Karađorđeva 120.

Kontakt:

Telefon: 0655802721
E-pošta: [email protected]

Leave a Comment