,

Digitalizacija poljoprivrede: prvi AgTech hakatona u Srbiji

Digitalizacija poljoprivrede je tema AgTech događaja u organizaciji VIP Mobile i ICT Hub  koja će se održati u novembru u Playgroundu, centru za inovacije ICT Hub-a (Ulica Kralja Milana broj 10, ulaz iz Devojačkog parka).

U četvrtak, 9. novembra sa početkom u 18h, održaće se prvi AgTech meetup sa Milošem Milićem. Više informacija o događaju možete pronaći ovde.

Od 17.-19. novembra, održaće se prvi AgTech hakaton u Srbiji sa temom Digitalizacija poljoprivrede. Hakaton je prilika za sve koji žele da sa svojim timom u roku od 48h pokušaju da kreiraju inovativno softversko rešenje, u vidu web ili mobilne aplikacije, i tako odgovore na neku od zadatih tema iz domena digitalizacije poljoprivrede. Najbolje timove očekuje nagradni fond od 5.000 evra i prilika da najbolju ideju realizuju u konačan proizvod. Saznajte više o AgTech hakatonu na stranici http://hackathon.icthub.rs.

Prezentacija rešenja svih učesnika hakatona u domenu digitalnih inovacija u poljoprivredi počinje u 18h u nedelju, 19. novembra. Vaše prisustvo na finalnom događaju hakatona možete potvrditi ovde.

Vidimo se!

Leave a Comment