,

Seminar – Edukacija o E-trgovini

Obaveštavamo Vas da će se u Regionalnoj privrednoj komori u Valjevu održati edukacija na temu onlajn trgovine u okviru projekta “Kliknite sa kupcima” koji se organizuje u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i Privredne komore Srbije, a uz podršku  kompanija Ananas i Telekom Srbija, sa ciljem edukacije domaćih privrednika na ovu temu.

Pozivamo Vas da prisustvujete edukaciji o E-trgovini koja će se održati u sredu, 11.  oktobra 2023. godine u sali Regionalne privredne komore u Valjevu, Karađorđeva 64, 9 sprat, sa početkom u 12:00 časova. 

Edukacija u Valjevu je 9. skup u okviru karavana „Kliknite sa kupcima“ i namenjena je svima  koji žele da otvore svoju internet prodavnicu, odnosno pokrenu sopstvenu onlajn trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E trgovine. 

Tokom edukacije predstavnici kompanije Ananas predstaviće značaj onlajn prodavnica za  poslovanje i pružiti dragocene savete o tome šta kupce motiviše da kupuju onlajn, a šta  ih odbija. Nove informacije i znanja mogu Vam pomoći da se prilagodite novim i  promenljivim trendovima na tržištu i da iskoristite mogućnosti koje pruža prodaja  preko interneta. 

Takođe, tokom edukacije, predstavnici MTS-a će prisutnima pružiti više informacija  o MTS paketima i pogodnostima isključivo namenjenim biznis korisnicima. 

Prisustvo edukaciji je bez kotizacije

Svoje prisustvo možete potvrditi putem linka: https://kliknitesakupcima.ananas.rs/

Prijava je validna i ukoliko Vam, povratno, ne stigne imejl potvrde. 

Za više informacija, možete se obratiti telefonom na 064/5877 354, osoba za kontakt – Milica Živkov.

Leave a Comment