,

Sajam zapošljavanja u Valjevu

Nacionalna služba za zapošljavanje grada Valjeva organizuje Sajam zapošljavanja u Valjevu. Koji će se održati 20. aprila 2018. godine, sa početkom od 10 časova i trajaće do 13 časova, u Hotelu „Grand“.

Na sajam zapošljavanja prijavilo se oko 40 poslodavaca. Koji će ponuditi 250 slobodnih radnih mesta, kao i mesta za praktičnu obuku. Na listi tih poslodavaca našla se i naša  organizacija iRevolucija, koja se po prvi put pojavljuje na ovakvom događaju. Naša organizacija trenutno ne nudi poslove ali će predstaviti Startit Centar Valjevo. Prisutni će čuti šta sve nudi Startit Centar, koje su mogućnosti, čemu i kome je namenjen.

Na sajmu će poslodavci ponuditi poslove iz oblasti kao što su informatičari, inženjeri tehnologije, radnici u proizvodnji, u turizmu i ugostiteljstvu, prodavci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, vozači, šivači, pekari, radnici građevinske, grafičke i mašinske struke, veterinari, inženjeri građevine, ekonomisti i drugi.

Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem radnika svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim za zanimanja iz oblasti medicine.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i da jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju novih radnika koje im omogućava Nacionalna služba za zapošljavanje.

Nacionalna služba za zapošljavanje

Leave a Comment