Predstavljamo Partnere konferencije #iRevolucija2015

#iRevolucija2015 organizujemo uz podršku brojnih partnera i prijatelja. Hvala svima koji su podržali #iRevolucija2015 i time doprineli revoluciju informacija u gradu Valjevu.

Coca-Cola HBC u kontinuitetu ulaže u razvoj društvene zajednice i podržava projekte i inicijative širom zemlje. U skladu sa strateškim prioritetima društveno odgovornog i održivog poslovanja, kao kompanija podržava projekte koji nude dugoročna rešenja i donose konkretnu dobrobit u zajednici. #iRevolucija2015 dobila je podršku od kompanije Coca-Cola HBC u okviru oblasti razvoj i edukacije mladih.

Poreklo Vinarije Čoka potiče iz porodičnog podruma Lederer, još od 1903 godine, kada je Artur Lederer izgradio velelepni podrum koji i danas važi za jedan od najvećih i najlepših podruma podzemnog tipa na Balkanu. Danas, Vinarija Čoka sa svojim prepoznatiljivim brendovima izuzetnog kvaliteta, kao što je Kupinovo Vino, Ždrepčeva krv, Di Luna Sangria, neguje tradiciju u unosi inovacije na domaće i svetsko tržište.

TAG Media agencija pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. TAG Media agencija ima izuzteno iskustvo u prenosu i snimanju IT konferencija, a za #iRevolucija2015 obezbedila je live streaming.

Di print štamparija iz Valjeva, nudi usluge digitalne štampe na najsavremenijim mašinama koje generišu žive boje i oštar crno beli kontrast. Kvalitet njihovog rada može se videti na primeru naših postera i akreditacija.

Štamparija Valjevo print nudi ofset štampu, idalnu za velike tiraže, jer pruža odličan odnos kvaliteta i cene. Na primeru flajera iRevolucije možete se uveriti u kvalitet rada štamparije.

Jedna od najstarijih srpskih pivara, Valjevska pivara, osnovana je još daleke 1860. godine. Pogodna lokacija i dobra svojstva izvorske vode u Valjevskom kraju omogućili su proizvodnju vrhunskog, kvalitetnog piva. Kao potvrdu kvaliteta, Valjevska pivara je dobila mnoštvo priznanja i preko 30 zlatnih medalja u Amsterdamu, Briselu, Atini, Londonu.

Firma Bleki sat omogućila je odličan Internet na konferenciji, tako da svi brzo i lako možete kačiti vaše statuse, komentare, slike i video materijala. Bleki sat se bavi i instaliranje alarmnih i interfonskih sistema, kao i ugradnju video nadzora.

Restoran Kod Laze (Platani), na izlasku iz Valjeva ka Bajinoj Bašti, okružen lepom prirodom, Restoran Platani nudi odličan izbor srpskih jela, svežeg Valjevskog piva, kao i veliki izbor vina i drugih pića.

Prijava i ostale informacije o konferenciji #iRevolucija2015 možete pratiti na sajtu Konferencije

Leave a Comment