,

Pioneers of the Balkans nudi €200.000 za najbolje startape – polufinale u Beogradu

Jedno od najvećih startap takmičenja koje obuhvata Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju, AP Kosovo i Metohiju (posebno se uzimaju projekti odatle) i Bugarsku, nedavno je otpočelo pod pokroviteljstvom Svetske banke i Evropske komisije. Pioneers of the Balkans je događaj koji okuplja najbolje startape iz regiona. Oni će imati priliku da tokom procesa selekcije upoznaju više od 100 predstavnika Venture Capital fondova. Dok će najbolji dobiti i priliku za investiciju u visini od 200.000 evra.

Cilj samog takmičenja je pronaći inovativne ideje. Bezobzira da li potiču od tima koji je već u startap priči, outsourcing kompanije ili pojedinaca. Pioneers of the Balkans želi ih okupiti i ponuditi im mogućnost da se predstave pred mnogobrojnim investitorima.

Polufinale samog takmičenja će se zapravo održati u Beogradu. Finalni događaj zakazan za 3. i 4. decembar i održaće se upravo u Zagrebu – tokom Balkan Venture Forum konferencije. Pedeset najboljih timova biće pozvano na eskluzivni finalni događaj u Zagrebu. Finalisti će imati priliku da upoznaju više od 100 predstavnika Venture Capital fondova, anđeoskih investitora i direktora korporacija, spremnih da čuju inovativne ideje.

Najboljim timovima biće ponuđena mogućnost za investiranje, te će se naći u prilici da pregovaraju sa fondovima J&T Ventures i Speedinvest o investiciji u vrednosti do 200.000 evra, koju će iskoristiti za dalje skaliranje svog biznisa.

Izvor: Netokracija.rs

Leave a Comment