Naslovna WordPress

  WordPress

  0
  0

  Ukoliko ste zainteresovani da naučite na koji način se izrađuju sajtovi na platformi WordPress, odnosno kako se koriste brojni alati za njihovo uređivanje, a niste baš dobro upoznati sa procesom programiranja, odnosno dizajniranja, najbolje je da pohađate BESPLATNU WPAleksovu specijalizovanu obuku i kurs za WordPress.

  Po čemu se WPAleksov kurs razlikuje od drugih.
  Većina programerskih kurseva je organizovana od strane programerskih firmi zbog potrebe za obukom programera i nije usmerena ka obuci novih kandidata bez predznanja u IT oblasti.

  Aleksov cilj je da ljudima koji žele da započnu svoju WordPress karijeru prenese upotrebljivo znanje i da nakon kursa ponesu znanje i ostale veštine neophodne za izradu i održavanje web sajtova i web prodavnica.

  -Lap top sa instaliranim Chrome i Blisk.io.
  -Volja za učenjem.

  1.Instalacija WordPressa, cPanel, kreiranje baze.

  2.Osnove strukture fajlova i baze podataka.

  3.Instalacija dodataka i obavezni dodaci.

  4.Izrada WordPress Landing Page-a.

  5.Izrada WordPress prezentacionog web-sajta.

  6.Izrada WooCommerce web-prodavnice.

  7.Optimizacija medije.

  8.Optimizacija za pretraživače SEO.

  9.Optimizacija za brzinu.

  10.Podešavanje obaveznih dodataka

  Ovaj kurs je besplatan

  Kurs počinje 04.07.2020 god.

  Uvodni čas će se održati 04.07.2020. na kom će polaznici imati priliku da se upoznaju sa predavačem, kao i samim planom i programom kursa.

  Kurs će se realizovati u iR-Lab Coworking prostoru.

  Preostalo je još 2 slobodnih mesta za osnovni kurs. Kliknite ovde za prijavu.

  O predavaču

  Aleksandar Savković WPAleks se nalazi na mnogim prestižnim listama top WordPress influensera i developera na svetu od kojih bismo izdvojili Devrix i Cloudways liste: https://www.cloudways.com/blog/top-wordpress-influencers/ https://devrix.com/tutorial/top-32-wordpress-thought-leaders-to-follow/ Kao predavač WPAleks ima višegodišnje iskustvo u obuci WordPress developera. Član je globalnog WP Training tima i bio je tim lead na WordCamp Europe u Parizu. Njegova predavanja su bila veoma posećena na desetinama IT konferencija u zemlji i inostranstvu. On je predavač sa dokazanim rezultatima u obuci kandidata i zaposlenih u beogradskoj kancelariji GoDaddy. Iza sebe ima desetine polaznika kurseva koji su uspešno promenili posao, zanimanje ili proširili svoja prethodna znanja. Neki od njegovih učenika sada zauzimaju visoke pozicije kako u WP zajednici tako i u raznim kompanijama širom zemlje i sveta. Takođe je sertifikovan od strane Commonwealth education trusta kao predavač.