,

#iRevolucija2018 u Valjevu: Saša Vujović – Digitalna transformacija – primeri iz prakse.

Prvog dana Konferencije #iRevolucija2018 imaćete priliku da čujete predavanje Saše Vujovića na temu: Digitalna transformacija – primeri iz prakse.

Saša je direktor sektora za informacione tehnologije u kompaniji „Moji brendovi“. U toku bogate karijere, koja traje više od 25 godina, radio je za najrazličitije domaće i strane kompanije (uglavnom nemačke) i to u oblasti štampanih i elektronskih medija, farmaceutske industrije, a sada u proizvodnim kompanijama u oblasti proizvodnje hrane i pića. Celokupan dosadašnji radni vek proveo je u IT sektoru, a poslednjih 15 godina na menadžerskim pozicijama. Tokom svog profesionalnog rada neprestano je nadograđivao i svoja znanja u oblasti finansija i knjigovodstva, menadžmenta, marketinga i prodaje, što je stvorilo dobru osnovu za aktivnosti u cilju digitalne transformacije kompanije.

U okviru svog predavanja predstaviće nam tehnike i metodologije koje se koriste u procesu izrade digitalne mape puta i strategije digitalne transformacije. Prikazaće nam primere dve veće domaće kompanije koje su sa različitim konačnim rezultatima prošle kroz taj proces. Cilj prezentacije je demistifikacija procesa transformacije, predstavljanje dobre prakse i lekcija koje su naučene tokom rada.

Ako želite da prisustvujete ovom predavanju, prijavite se ovde.

Leave a Comment