jun 14, 2018

Vremenski plan

Datum:
Vreme:

Detalji:

Ime iRevolucija E-pošta [email protected] Kategorija SCVA

Sve o veštačkoj inteligenciji

U četvrtak, 14. juna imaćete priliku da čujete Pavlović Ivana. Tema meetupa će biti veštačka inteligencija, odnosno zašto češće koristimo izraz mašinsko učenje, a ne veštačka inteligencija i kakve veze ima data science sa tim.

Ivan će govoriti o tome kako funcioniše mašinsko učenje na raznim primerima i šta mogu biti posledice toga. Biće reči i o tome kako izučavati ovu oblast i kako bi postojeći biznisi mogli da se unaprede.

Predavanje je namenjeno svima koji žele da se upoznaju sa veštačkom inteligencijom, ali i onima koji žele svoje znanje da prošire.

Ivan Pavlović je bio učenik specijalizovanog matematičkog odeljenja u Valjevskoj gimnaziji, potom je završio Matematički fakultet u Beogradu. U softverskoj industriji radi osam godina kao programer. Oduvek ga je zanimala veštačka inteligencija, a želju da radi na tome prvi put je ispunio u jednom startup-u u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu. Trenutno osnivam svoj startup koji će probleme rešavati upravo pomoću najnovijih dostignućima iz ove oblasti. Događaj je zakazan za 14. jun od 19 časova u Startit Centru Valjevo, Trg Kneginje Ljubice, Kneza Miloša 23, I sprat.

Prisustvo je besplatno, ali vas molim da se prijavite putem linka OVDE.