jun 7, 2018

Vremenski plan

Datum:
Vreme:

Detalji:

Ime iRevolucija E-pošta [email protected] Kategorija SCVA

Prvi WordPress meetup u Startit Centru Valjevo

U četvrtak 7. juna dolazi nam WPSrbija. Ove godine se po prvi put organizuje WPSrbija „karavan“ koji sada dolazi i u Valjevo u Startit Centar.

Nemanja Cimbaljević i Milan Ivanović koji su predstavnici WPSrbija, održaće predavanje o WordPressa-u i predstaviti konfereneciju koja će seodržati 14. juna u Beogradu. Nemanja će pričati kako je počeo sa WordPress-om, kad je odustao i vratio se kao aktivni član zajednice. Kako je WordPress uticao na njegovu profesinalnu orijentaciju i kako mu je pomogao da unapredi sebe. Naš drugi predavač biće Milan Ivanović i on će biti zadužen za deo o konferenciji, gde nam je već napomenuo da će biti nešto neverovatno i nesvakidašnje.

Nemanja je programer još iz vremena PHP4. “Advokat” otvorenog koda. Uživa da putuje, da deli iskustva i upoznaje nove ljude. Veliki pobornik WordPress-a kao platforme, ideje i cilja. Volonter, predavač i koorganizator različitih WordPress događaja u Srbiji i inostranstvu.

Milan Ivanović jedan od „glavnih krivaca“ za postojanje WPSrbije kao neformalnog udruženja. A za konferenciju kaže da „Nešto neverovatno i nesvakidašnje, ali nećete verovati šta se posle desilo i šta će se tek dešavati od 14.juna