Znam da možemo

Ovog septembra organizuje se treće po redu okupljanje pod nazivom „Znam da možemo”, na kome će se podvući crta razvoja domaće IT zajednice u prethodnoj godini, i napraviti pregled naredne. Fokus ovogodišnjeg „Znam da možemo” događaja će biti na razvoju lokalnih zajednica kao sledećem velikom koraku za srpski IT — zato smo odlučili da pored događaja u Beogradu organizujemo i prenos uživo za ljude iz Valjeva.

Pridružite nam se u sredu, 27. septembra u Domu Omladine Beograda ili u bilo kom od Startit Centara (Novi SadValjevoZrenjaninVršacInđijaSubotica) u kojima ćemo uživo emitovati prenos događaja, kao i u Mokrin House-u Šapcu.

U Startitu verujemo da sledeća velika prilika za srpski IT leži u kreiranju lokalnih zajednica tamo gde živi najveći deo stanovništva i gde je potreba za ekonomskim razvojem i znanjem najizraženija  izvan velikih gradova.

Iako u tom poduhvatu teško može biti lakih ili brzih pobeda, verujemo da je to u ovom trenutku najbolja investicija koju možemo napraviti na dugi rok. Pored toga što tako možemo maksimizovati bazu talenta i kreirati buduće kolege, na ovaj način delujemo društveno odgovorno, pružajući vredna znanja onim sugrađanima koji ne žive u najrazvijenijim mestima.

Direktan prenos događaja na koji ćemo se uključiti prenosimo iz Startit Centra Valjevo putem LIVESTREAM-a.

Vidimo se 27. septembra od 18 časova u Startit Centru Valjevo!

Leave a Comment