Željko Subašić : „Tviter u društvenoj i korporativnoj kulturi“

859
0

Željko Subašić je vlasnik LBS TEAM agencije, konsultant i predavač u oblasti digitalne komunikacije, posebno za analizu sadržaja na društvenim mrežama i kriznim komunikacijama na webu. Osnivač www.tvitni.me servisa, bloger i poeta. Dugogodišnje iskustvo u radu sa mnogim svetski poznatim kompanijama, svrstavaju ga u pionire digitalne komunikacije u regionu. Zna i ono što vi sami ne znate o sebi na internetu.

Željko (@PoslednjiSkaut) govori o Tviteru, svojim iskustvima u vezi sa Tviterom i kriznim situacijama. Daje savete za korišćenje Tvitera. Predstavlja svoj servis Tvitni.me i sve mogućnosti koje on pruža.

Bez praćenja trendova I to na satnom nivou, danas ne možeš ozbiljno da se baviš ovom industrijom. Stvari se menjaju brzo i teraju nas da budemo u toku sa svakom promenom. Ono što je mnogo veći problem u Srbiji, to je između ostalih stvari koje nam nedostaju, i nemanje želje, znanja i, pre svega novca od strane onih koji bi trebali da koriste pogodnosti koje internet pruža u domenu marketinga, ali i edukacije. Već duže vreme pričam kako je došlo doba da mi koji se bavimo digitalnim marketingom, komunikacijama, moramo promeniti način rada. To sa naše strane zahteva daleko više angažovanja u pravljenju kvalitetnog sadržaja i podizanja vidljivosti klijenata. Sa druge strane, to više ne može da košta kao do sada, kada i “komšijin mali” vodi naloge jer je to lako i jednostavno. Uz to, algoritmi samih društvenih mreža su se dosta izmenili – rekao je Željko.

Željko je jedan od predavača na konferenciji #iRevolucija2015, govorio je o Tviteru u društvenoj i korporativnoj kulturi.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here