Moguće zakazivanje postova na Instragramu

Od sada moguće zakazivanje postova na Instagramu uz pomoć Buffer-a.
Ukoliko niste upoznati sa Buffer-om, to je alat koji služi za zakazivanje, objavljivanja sadržaja u unapred određeno vreme. Možete zakazati jednu ili više objava dnevno za više dana. Ovaj alat je do sada podržavao: Facebook, Twitter, LinkedIn i Pinterest, a servis je od danas uveo i mogućnost planiranog objavljivanja sadržaja na Instagramu.

Kada korisnik zakaže post, uređaj koji je povezan sa Buffer-om (Web, Andriod ili iOS) nam pokazuje obeveštenja putem kojih se mogu videti postovi koji su spremni za ručno objavljivanje. Pored standardnih alata, na raspolaganju je i analitika koja se odnosi na lajkove i komentare, kao i funkcija pomoću koje se lako mogu videti najpopularniji postovi na stranici.

buffer-2
Izvor: The Next Web

Korisnici tako bez problema mogu pripremati svoje postove sa hashtag-ovima i obeležavanjem drugih korisnika. Ukoliko napravite grešku u tekstu, tu je i mogućnost njegove izmene pre nego što i zvanično bude objavljen sa fotografijom.

Iako je Buffer pretplatnička platforma, objavljivanje sadržaja na Instagramu je besplatno za sve korisnike. Sa druge strane, oni koji su već pretplaćeni na ovoj platformi imaju mogućnost povezivanja više naloga. Dok ostali klijenti koji koriste besplatnu verziju mogu povezati isključivo samo jedan nalog.

Izvor: The Next Web

Leave a Comment