,

Viber globalno lansirao Javne naloge

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, najavio je lansiranje javnih naloga koji će omogućiti firmama, brendovima i javnim ličnostima da komuniciraju sa preko 800 miliona korisnika Viberovih korisnika na lični, intuitivni i neometan način.Nova poslovna platforma na Viberu omogućava svim brendovima da kreiraju jedinstven način komunikacije sa postojećom i potencijalnom klijentelom.

„Putem Vibera, ljudi već odavno komuniciraju bezbedno i besplatno sa članovima svoje porodice, prijateljima i saradnicima. Danas predstavljamo način da se oni povežu sa firmama i partnerima. Prva grupa funkcija će omogućiti firmama da stupe u kontakt sa svojim aktuelnim i budućim partnerima putem razmene poruka i bogatog interfejsa, koji se mogu prilagoditi najrazličitijim potrebama bilo koje firme.”  izjavio je Majkl Šmilov, Glavni operativni menadžer kompanije Viber.

img_7167
Izvor: TechCrunch

Kao kanal koji podržava i poslovno angažovanje i lične kontakte, Javni nalozi se mogu koristiti unutar timova za prodaju, marketing i pružanje podrške – radi objavljivanja važnih informacija i više od toga.

Po uspešnom otvaranju Javnog naloga, administratorima i učesnicima je omogućeno da komuniciraju na lak, direktan i personalizovan način sa svojom publikom, čime će na autentičnan način predstaviti smisao svog brenda. Javni nalozi će omogućiti i slanje poruka pratiocima na više načina, i to putem postojećih CRM-ova, uživo i manuelno – putem “jedan-na-jedan četova” – ili preko čet-botova.                 

Javni nalozi su od 9. novembra dostupni na globalnom nivou,, sa već postojećim partnerima kao što su medijski portal Hafington Post (Huffington Post), info-portal Jandeks (Yandex), portal za vremensku prognozu Veder Čenel (The Weather Channel), koji će uskoro predstaviti svoja rešenja.

Izvor: TechCrunch

Leave a Comment