Sinergija 15: Godišnja Microsoft konferencija

Sinergija 15 održaće se u hotelu Crown Plaza u Beogradu od 21. do23. oktobra 2015. godine.

Ove godine Sinergija slavi značajan jubilej, 15 godina prisustva i uspega u promovisanju Microsoft proizvoda. Kao i u uspostavljanju konkurentnosti tržišta kroz implementaciju najnovijih tehnologija.

Cilj Sinergije tokom svih ovih godina bio je da promoviše najnovija tehnološka dostignuća, pruži prostor za edukaciju i omogućiti IT profesionalcima iz Srbije i regiona da se međusobno povežu i podstaknu praktičnu primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Preliminarna agenda konferencije najavljuje najaktuelnije teme. Veliki broj predavanja, edukativnih radionica i poslovnih skupova, kao i domaće, regionalne i inostrane IT stručnjake među predavačima. Tako će se među predavačima ove godine naći velika IT imena kao što su Galin Iliev, Saša Jurić, Damir Dizdarević, Zoran Cvetković, Tomislav Tipurić, Can Bilgin, Bernardin Katić, Chris Spanougakis i brojni drugi eksperti.

Sinergija 15 donosi novine koje se odnose pre svega na novu verziju operativnog sistema – Windows 10, kao i Office 365, Azure, Cloud & Data Platform i razvojne alate.

Jedan dan konferencije biće posvećen biznisu i razvoju It sektora u Srbiji. Sve to sa ciljem da stvori sinergiju između IT i privrede, ali i predstavi perspektive koje savremene tehnologije donose. Biće priče i o ekonomskom rastu i unapređenje konkurentske pozicije domaćeg tržišta na globalnoj mapi.

Detaljnije informacije o registraciji, kotizaciji i smeštaju možete pronaći na sajtu mssinergija.net

Izvor: Microsoft Srbija

Leave a Comment