, , , ,

Šta je bolje za učenje: grupni ili individualni kurs video montaže?

Da li vam je potreban kurs video montaže iz programa Adobe Premier Pro?

Uz pomoć ovog programa ćete moći da radite na video klipovima, njihovom editovanju i ulepšavanju. Da li želite da naučite što je brže moguće? Tada nastava za pojedinačne i male grupe nudi prilagođeno rešenje koje će vam pomoći da postignete svoje lične ciljeve učenja.
Šta vas motiviše?
Ako se društvena osoba i volite da razgovarate sa drugima, kursevi vas mogu više motivisati. U danima kada ste umorni i ne želite da idete na čas, znajući da postoje i drugi ljudi koji će biti tamo bez vas, mogla bi biti samo dovoljna motivacija da vas povedu na čas. Ako volite da radite u timu, čas će vas više motivisati od predavanja „jedan na jedan“.
Ako ne volite da radite u grupama i želite potpunu pažnju mentora, tada vam može biti bolji individualni čas. Ukoliko lako gubite koncetraciju, biće vam od koristi zasebno mentorstvo koji će vas držati zadataka.
Drugi faktori
Naravno trošak i vreme će takođe uticati na opciju koju odaberete. Časovi su obično jeftiniji od 1 na 1 iz očiglednih razloga, ali ako želite fleksibilan raspored nastave, tada bi bilo bolje da pohađate individualne kurseve.
Prednosti grupnih kurseva
-Interakcija sa kolegama vrlo je efikasna za razvoj vašeg učenja;
-Učenje u grupi može da vam ukloni pritisak;
-Možete da upoznate nove prijatelje i stvorite poslovne veze;
Kako izvući maksimum iz rada u grupi?
-Birajte manje grupe;
-Redovno dolazite na časove;
-Oslobodite se svih stega i trema od pričanja ispred grupe, opustite se i ne bojte se grešaka;
-Zatražite mišljenje predavača o vašem napretku i predlogu za dodatne aktivnosti koje biste mogli samostalno da radite kod kuće.
Prednosti individualnih kurseva
-Lekcije mogu biti personalizovane i može se održavati tačno ono što je vama potrebno:
-Instruktori vam mogu pružiti individualnu pažnju i povratne informacije;
-Vreme održavanje kursa odlučujete vi u dogovoru sa mentorom;
Da biste doneli odluku da li da pohađate grupne ili individualne kurseve, morate uzeti u obzir vaše potrebe, stil učenja i motivaciju.
Bilo da ste se odlučili za grupne ili individualne časove, možete se prijaviti za naš kurs Video Montaže koji će vam pružiti sva neophodna znanja iz softvera Adobe Premier Pro.

Leave a Comment