Prvi događaj u Startit centru Valjevo: Kako zaraditi na internetu?

Vladimir Radosavljević iz iRevolucije, govorio je o svojim iskustvima, koju platformu koristiti za koje poslove i dao nekoliko smernica kako se putem interneta može zaraditi u Srbiji.

Prvi meetup u Startit Centru Valjevo održan je 27. aprila u 18 č, a tema događaja je bila Kako zaraditi na Internetu.
O modelima zarade na internetu se mnogo priča, ali malo zna. Pored brojnih ponuda sumnjivog porekla, ali i veoma diskutabilne perspektivnosti, predavač Vladimir Radosavljević pričaće o realnim mogućnostima za online prihode.

On će približiti kako da svoju stolicu pretvorite u online fotelju iz koje možete da radite okrenuti ka celom svetu, ili pronađete sebi posao na internetu. Takođe, imaćete priliku da saznate više o digitalnim nomadima, kao i da li to želite da postanete.

Predavač

Vladimir kaže da je digitalni marketing njegova strast. U njemu se obreo nakon više godina iskustva u offline marketingu i radu u vodećim agencijama za advertajzing, ispitivanje tržišta i praćenju medija.

2012. godine osniva svoju agenciju NBWA (New Balance Web Agency) za digitalni marketing, ubrzo postaje su-osnivač organizacije iRevolucija kao i direktor istoimene konferencije namenjene najnovijim internet trendovima u Valjevu.

On veruje da će se 70% poslovanja u budućnosti obavljati putem interneta i smatra da je sad pravi trenutak da svi o tome razmišljamo.

O predstojećim događajima možete se informisati OVDE.

Leave a Comment