,

Prezentacija programa „Pokreni se za posao” u Valjevu – realizuj svoju poslovnu ideju

Saznaj kako možeš da razviješ svoju biznis ideju uz podršku programa koji će ove godine podržati inovativne, disruptivne male biznise, koji mogu da naprave razliku.

Ukoliko imaš inovativnu i održivu poslovnu ideju i želiš da je realizuješ ili unaprediš svoje poslovanje, ovo predavanje je odlična prilika da saznaš kako.

U četvrtak 1. marta u Startit Centru Valjevo će se održati prezentacija o programu „Pokreni se za posao” koji promoviše preduzetništvo u Srbiji. Osim grantova za pokretanje malih biznisa, ovaj program pruža i dodatnu podršku u smislu potrebnih obuka, saveta i konsalting usluga.
 
Šta je program „Pokreni se za posao”?
Program „Pokreni se za posao” su 2009. godine pokrenule kompanija Filip Moris i organizacija ENECA, u želji da doprinesu smanjenju nezaposlenosti u Srbiji i podstaknu preduzetništvo u našoj zemlji.
 
Pravo učešća na konkursu imaju svi građani koji žele da pokrenu sopstveni biznis. Ali i oni koji već imaju registrovano poslovanje, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih i održivih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju svojih poslovnih aktivnosti..
 
Program „Pokreni se za posao“ ove godine pruža:

1. Donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе biznisa. Vrednost donacije je do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta,
2. Poslovne i stručne obuke,
3. Stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć

Prezentacija programa će se održavati 1. marta u Startit Centru Valjevo od 18 časova,. Prijavu možete izvršiti OVDE
O predstojećim događajima možete se informisati OVDE.

Leave a Comment