Saznaj kako možeš da razviješ svoju biznis ideju uz podršku programa koji će ove godine podržati inovativne, disruptivne male biznise, koji mogu da naprave razliku.

Ukoliko imaš inovativnu i održivu poslovnu ideju i želiš da je realizuješ ili unaprediš svoje poslovanje, ovo predavanje je odlična prilika da saznaš kako.

U četvrtak 1. marta u Startit Centru Valjevo će se održati prezentacija o programu „Pokreni se za posao” koji promoviše preduzetništvo u Srbiji. Osim grantova za pokretanje malih biznisa, ovaj program pruža i dodatnu podršku u smislu potrebnih obuka, saveta i konsalting usluga.
 
Šta je program „Pokreni se za posao”?
Program „Pokreni se za posao” su 2009. godine pokrenule kompanija Filip Moris i organizacija ENECA, u želji da doprinesu smanjenju nezaposlenosti u Srbiji i podstaknu preduzetništvo u našoj zemlji.
 
Pravo učešća na konkursu imaju svi građani koji žele da pokrenu sopstveni biznis. Ali i oni koji već imaju registrovano poslovanje, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih i održivih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju svojih poslovnih aktivnosti..
 
Program „Pokreni se za posao“ ove godine pruža:

1. Donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе biznisa. Vrednost donacije je do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta,
2. Poslovne i stručne obuke,
3. Stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć

Prezentacija programa će se održavati 1. marta u Startit Centru Valjevo od 18 časova,. Prijavu možete izvršiti OVDE
O predstojećim događajima možete se informisati OVDE.

Ostavi odgovor

Ostavljate komentar?
Vaše ime je: