,

Predstavljamo Google Marketing platformu

Internet je bio drugačiji kada je DoubleClick debitovao 1996. godine. Stvari koje danas imamo, kao što su stikeri, deljenje zabavnih YouTube video snimaka pokazuje koliko je tehnologija napredovala. Da bi se bavili ovim novim stvarima, prodavcima su potrebni alati koji daju bolje rezultate. Zato predstavljamo Google Marketing platformu.

Naravno, promene u tehnologiji značile su i promene za digitalne prodavce. Postoji puno kanala, formata i podataka. Potrošači su takođe svesni toga kako su i oni sami na tržištu i kako se njihovi podaci koriste, zato žele više kontrole nad njima.

Google Marketing Platforma okuplja DoubleClick Digital Marketing i Google Analitics 360 Suite kako bi vam pomogla u planiranju, kupovini, merenju i optimizaciji digitalnih medija i iskustava kupaca na jednom mestu. Google Marketing Platforma pomaže vam da pružite relevantniji i efikasniji marketing, uz istovremeno osiguranje privatnosti vaših kupaca i kontrole nad njihovim podacima.

U nedavnom istraživanju globalnih marketing organizacija, saznali smo da je prioritet broj 1 za prodavce da bolje razumeju svoje kupce. Nudeći alate koji olakšavaju saradnju i razmenu informacija, Google Marketing Platforma pomaže u postizanju ovog pristupa marketingu, kupac na prvom mestu.

Bolji rezultati sa oglasima i analitikom

Google marketing platforma se zasniva na postojećim integracijama između Google analitike 360 Suite i DoubleClick proizvoda oglašivača. Marketari su videli odlične rezultate kada zajedno koriste oglase i analize. Na primer, BookIt je koristio Analitics 360 kako bi otkrio informacije o vrsti putnika zainteresovanih za svoj brend i iskoristio ove uvide kako bi kreirao relevantnije kampanje u Display & Video 360. Rezultat je povećanje prihoda od 20 posto.

Izvor: blog.google

Leave a Comment