,

Twitter: označite tvitove koji vam se ne sviđaju

Twitter će omogućiti korisnicima da označe tvitove koji im se ne sviđaju. Umesto da se tvitovi prikazuju obrnutim hronološkim redosledom, najavljen je sistem sličan onom koji imaju Instagram i Facebook, gde se prikazuju tvitovi za koje platforma misli da su za vas relevantni.

Ranije ove godine, na nezadovoljstvo mnogih korisnika, Twitter je objavio da će promeniti način na koji se tvitovi prikazuju u timeline-u. Sada ipak stižu dobre vesti, jer je Twitter izgleda omogućio funkciju koja stiže sa serverske strane i koja vam omogućava da označite tvitove koji vam se ne sviđaju. Sve ovo je za BuzzFeed potvrdio portparol kompanije Twitter.

Korisnicima se daje mogućnost da izaberu „I don’t like this Tweet“ (ne sviđa mi se ovaj tvit) koji se nalazi u meniju pojedinačnih tvitova. Označavanjem tvitova da vam se ne sviđa, algoritam će na vašem timeline-u početi da prikazuje tvitove koje želite da vidite. Funkcija je sada dostupna samo korisnicima iOS platforme, a uskoro će je dobiti i korisnici Android platforme.

Izvor: BuzzFeed

Nova Twitter funkcija koja stiže sa serverske strane, korisnicima će na ovaj način dodatno unaprediti samo korisničko iskustvo, čineći tako veliki broj sadržaja znatno preglednijim i detaljnijim.

Izvor: BuzzFeed

Leave a Comment