Novi sajtovi grada Valjeva

Novi sajt grada Valjeva od srede, 20. aprila, biće aktivan, redizajnirani sajt gradske uprave Valjevo. Novi sajt visokih performansi i modernog dizajna primarno je fokusiran na usluge sugrađanima, a istovremeno nam donosi detaljne informacije o lokalnoj samupravi, javnim preduzećima, javnim ustanovama, obrazovanju, zdravstvu, socjialnoj zaštiti, sportu…

S obzirom na to da je digitalna pismenost u Valjevu u konstantnom usponu, posebnu pažnju posvetili smo  novim funkcionalnim kategorijama koje olakšavaju brz servis gradske uprave prema građanima. Najveća novina koju novi sajt donosi je jednostavna i povezana komunikacija prema uslugama, primera radi, naručivanje dokumenata, informacijama o uslužno informativnom centru, dobijanjem uputstva i preuzimanjem obrazaca, odnosno dokumenata, kako sugrađanima tako i udruženjima, ustanovama, investitorima…

Tu su takođe i detaljne informacije o vodiču kroz grad. Rubrike o gradu su: geografija, istorija, važni telefoni, saznati informacije o redovima vožnje, servisnim informacijama. Kao i kako i gde se možete odmoriti.

privreda-grada-valjeva

Na posebnom sajtu privrede grada Valjeva predstavljene se kategorije: privreda, turizam i poljoprivreda. Investitorima su omogućene sve informacije kao i, preuzimanje dokumenata putem sajta. Takođe, mogu se pratiti aktivni konkursi i najnovije poslovne vesti.

Važna novina na koju želelmo da skrenemo pažnju je da su sajtovi optimizovani za sve uređaje, desktop, tablete, pametne telefone.

Grad Valjevo

Leave a Comment