Novi sajt grada Valjeva od srede, 20. aprila, biće aktivan, redizajnirani sajt gradske uprave Valjevo. Novi sajt visokih performansi i modernog dizajna primarno je fokusiran na usluge sugrađanima, a istovremeno nam donosi detaljne informacije o lokalnoj samupravi, javnim preduzećima, javnim ustanovama, obrazovanju, zdravstvu, socjialnoj zaštiti, sportu…

S obzirom na to da je digitalna pismenost u Valjevu u konstantnom usponu, posebnu pažnju posvetili smo  novim funkcionalnim kategorijama koje olakšavaju brz servis gradske uprave prema građanima. Najveća novina koju novi sajt donosi je jednostavna i povezana komunikacija prema uslugama, primera radi, naručivanje dokumenata, informacijama o uslužno informativnom centru, dobijanjem uputstva i preuzimanjem obrazaca, odnosno dokumenata, kako sugrađanima tako i udruženjima, ustanovama, investitorima…

Tu su takođe i detaljne informacije o vodiču kroz grad. Rubrike o gradu su: geografija, istorija, važni telefoni, saznati informacije o redovima vožnje, servisnim informacijama. Kao i kako i gde se možete odmoriti.

privreda-grada-valjeva

Na posebnom sajtu privrede grada Valjeva predstavljene se kategorije: privreda, turizam i poljoprivreda. Investitorima su omogućene sve informacije kao i, preuzimanje dokumenata putem sajta. Takođe, mogu se pratiti aktivni konkursi i najnovije poslovne vesti.

Važna novina na koju želelmo da skrenemo pažnju je da su sajtovi optimizovani za sve uređaje, desktop, tablete, pametne telefone.

Grad Valjevo

Ostavi odgovor

Ostavljate komentar?
Vaše ime je: