,

Miloje Sekulić: Društvene mreže u poslovne svrhe

Miloje Sekulić nam je na #iR17 govorio na temu Društvene mreže u poslovne svrhe. Miloje je član Upravnog odbora Registra nacionalnog internet domena Srbije – RNIDS. Suvlasnik je kreativne digitalne agencije Homepage. Takođe, on je međunarodno sertifikovani CMC (Certified Managemenet Consultant) poslovni i internet konsultant. Nosilac je brojnih priznanja iz oblasti interent marketinga kao i dobitnik Nagrade ze izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija “Srđan Đurić” koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću, a predstavlja nagradu za životno delu u oblasti PR-a u Srbiji.

Tokom predavanja na #iR17 učesnici su saznali koja je Milojeva prva društvena mreža. Šta uradi programer kada dobije psa ili šta Miloje uradi kada dobije ježa za kućnog ljubimca. Prisutni su bili u prilici da čuju nešto više o drugoj najpopularnijoj društvenoj mreži u Srbiji. Uopšteno o korišćenju društvenih mreža i o korišćenju mreža u poslovne svrhe. Potrebno je da razumeju šta su u stvari društvene mreže i kakva je veza između njih i Airport City-a.

Na samom kraju Miloje nam je obrazložio činjenicu da internet nikad neće biti manji. Samim tim potreba da se na njemu bude uvek će biti prisutna.

O temi Društvene mreže u poslovne svrhe i mnogim ozbiljnijim temama poslušajte predavanje osnivača vodeće agencije za nastup brendova u Srbiji koji možete pogledati u priloženom videu.

iRevolucija 2017

Leave a Comment