Miloje Mijatović: Predstavljamo #iRevolucija2015 paneliste

Miloje je po zanimanju master inženjer elektrotehnike, vlasnik je firme Development and Testing Center koja se bavi razvojem i testiranjem aplikativnih rešenja. Firma ima preko 70 zaposlenih raspoređenih u dva segmenta: Razvoj i održavanje softvera i QA i testiranje. Ovaj tim pruža najbolju stručnu ekspertizu potrebnu za razvoj i testiranje integrisanog rešenja.

Prethodno je radio kao Izvršni direktor u jednoj domaćoj banci, gde je vodio IT, Back Office, Dinarski i devizni platni promet i Trezor. Pre toga je radio u softverskoj kompaniji Pexim kao Product Manager i Senior Consultant, gde je radio na uvođenju Platnog prometa u Srbiji, a zatim i u Crnoj Gori u banke, a nakon toga na razvoju aplikacija za kartično poslovanje. Poseduje veliko znanje i iskustvo iz oblasti informacionih tehnologija, bankarskog poslovanja i platnih kartica.

Bio je učenik Valjevske gimnazije, i jedan od najboljih valjevskih programera ikada. Osvajao je pohvale i nagrade na tri savezna takmičenja srednjoškolaca. 1993 je izborio plasman na međunarodnu olimpijadu iz informatike u Argentinu.

Živi i radi u Beogradu, oženjen je i otac je dvoje dece.

Prijava i ostale informacije o konferenciji #iRevolucija2015 možete pratiti na sajtu Konferencije

Leave a Comment