, ,

iRevolucija2014: Making-Of prve konferencije

iRevolucija2014: Making-Of prve konferencije

Pogledajte sažetak prve iRevolucija2014 konferencije namenjene najnovijim internet trendovima održane u Valjevu, 24. novembra 2014. godine. Uživajte!

Na konferenciji su učestvovati najpoznatiji srpski blogeri i blogerke, kao i stučnjaci iz oblasti online marketinga. Oni su svojim delovanjem na internetu postigli veliki uspeh i uticaj. iRevolucija je doprinela razvoju digitalne pismenosti i razumevanju najnovijih internet fenomena.

Na konferenciji su nam govorili o revoluciji u prenosu informacija, značaju i primeni poslovne i društvenih mreža. Uticaju i edukativnom karakteru blogova, alternativnoj valuti na internetu – bitkoinu, tradicionalnim i online medijima.

Ugostili smo novinara, tviteraša i vlasnika agencije za odnose sa javnošću PROMOst Srđan Staletović i autorka jednog od naupečatljivijih blogova u regionu – Mooshema koji propagira zdrav život Tatjana Vehovec. Vlasnik LBS Team agency i osnivač tviter imenika tvitni-me Željko Šubašić govorio je o Tviteru u društenoj i korporativnoj kulturi, dok je „Online uticaj kao vrednost novog doba“ bila tema Milana Kamponeskog, autora jednog od najčitanijih blogova u Srbiji u kojem se potpisuje sa Amitz E. Dulniker.

Uskoro #iRevolucija2015

Leave a Comment