,

Konferencija namenjena internet trendovima po drugi put u Valjevu

Konferencija namenjena internet trendovima po drugi put u Valjevu, u subotu 14. novembra

Konferencija o najnovijim internet trendovima u digitalnom dobu #iRevolucija2015 održava se i ove godine u Valjevu. Internet konferencija, na kojoj će učestvovati neki od najpoznatijih veb preduzetnika, IT stručnjaka, uspešnih Valjevaca i Valjevki u oblasti internet poslovanja, kao i online medija, održaće se u subotu, 14. novembra u Centru za kulturu, sa početkom u 11 sati. #iRevolucija2015 otkriva najnovije internet trendove, promoviše dobru praksu, ohrabruje mlade da pokrenu svoj biznis, podstiče internet preduzetništvo, podržava kulturu, kreira nove mogućnosti i umrežava zajednicu. Kroz šest predavanja i panel diskusiju #iRevolucija2015 doprinosi razumevanju najnovijih internet fenomena i približava mogućnost zarade na internetu. Fokus ovogodišnje iRevolucije je internet preduzetnišvo kroz model 4P: predavanja, panel, promocija i provod.

Predavači #iRevolucija2015 su Ivan Ćosić, osnivač konferencije wwvrsac koja promoviše princip – Živi lokalno, radi globalno. Odnosno ljude koji žive i rade koristeći internet za posao, zatim osnivač B2B platforme Knowledge Market Nikola Jovanović. Koji će iz ličnog iskustva govoriti o usponima i padovima jednog startapa. O pametnim automobilma i primeni interneta u njima, govoriće Goran Milovanović, koji radi u HM Technik GmbH u Nemačkoj, dok će tema veb preduzetnika i blogera Miloša Petrovića biti “Potencijali internet poslovanja”. Predavanje o online medijima, njuzovca Nenada Milosavljevića nosi naziv Njuz.net vs Stvarnost.net, nakon koga će Marija Gavrilov, IT blogerka Startit-a, gde pokriva IT obrazovanje, preduzetništvo i nove tehnologije, govoriti na temu „Preduzetnik se po riziku poznaje“.

Na #iRevolucija2015 biće održana i panel diskusija pod nazivom Valjevo gruVA. Koja donosi entuzijazam uspešnih Valjevaca i Valjevki, podstiče kritičko mišljenje i razmenu ideja, ohrabruje da istrajemo i budemo kreativni.

Veb sajt konferencije: http://2015.irevolucija.net/

Leave a Comment