#iRevolucija2016: Milan Sekuloski – Kako je sajber promenio bezbednost

Milan Sekuloski je stručnjak za oblast bezbednosti sa više od deset godina iskustva u radu na  reformama sektora bezbednosti u Srbiji i regionu. Na #iRevolcuija2016 govoriće o tome kako je sajber promenio bezbednost.

Završ¡o je vojnu akademiju u Beogradu. Usavršavao se na magistarskim studijama u Lidsu (V. Britanija) i raznim međunarodnim i domaćim programima obuka. Iskustvo je sticao u vojsci, parlamentu i međunarodnim organizacijama. Sarađuje sa širokim spektrom organizacija i stručnjaka. Poslednjih godina je fokusiran na pitanja sajber bezbednosti u kontekstu razvoja efikasnih i odgovornih bezbednosnih politika i institucija.

Milan Sekuloski više od 5 godina radi kao konsultant i rukovodilac projekata za Ženevski centar za demokratsku kontrolu oružanih snaga (DCAF). Saradnik je Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS/OSCE), Švedskog nacionalnog policijskog odbora (SNPB) i drugih. Rukovodio je strateškim reformskim programima u OSCE-u i DCAF-u. Učestvuje u savetovanju donosioca odluka i razvoju reformskih politika i programa u Srbiji i regionu i aktivno je uključen u izgradnju nacionalnog okvira za sajber bezbednost.

Sve informacije u vezi  sa #iRevolucija2016 možete pratiti na sajtu konferencije.

Leave a Comment