#iRevolucija2015: Nikola Jovanović o usponima i padovima jednog startapa

Nikola Jovanović, osnivač B2B platforme Knowledge Market, na #iRevolucija2015 govoriće, iz ličnog iskustva, o usponima i padovima jednog startapa.

Otkako je pre 15 godina započeo profesionalnu karijeru, Nikola je radio u sektorima organizacionog i razvoja ljudi, društveno-odgovornog poslovanja, te IT-a, interneta i društvenih medija. Društveno preduzetništvo i obrazovanje su njegove najveće profesionalne strasti.

Pored razvoja Knowledge Marketa, platforme koja spaja kompanije sa trenerima, trening kućama, konsultantima i prostorima, Nikola je i akreditovani konsultant Human Synergisticsa, čije alate koristi za lični, timski i organizacioni razvoj, a akreditovan je i za Geert Hofstede metodologiju promene organizacione kulture. Ponosni je suosnivač Erste Škole bankarstva i finansija, korporativnog univerziteta Erste Grupe.

Svoja razmišljanja Nikola deli na svom blogu peckopivo.com. Ali i na velikom broju konferencija i događaja, kao što su TEDx, Digitalizuj.Me, AIESEC New Leaders Conference i druge.

Prijava i ostale informacije o konferenciji #iRevolucija2015 možete pratiti na sajtu Konferencije

Leave a Comment