#iRevolucija2015: Miloš Petrović o potencijalima internet poslovanja

Miloš Petrović, jedan od predavača na konferenciji #iRevolucija2015, govoriće nam o potencijalima internet poslovanja.

Rođen je u Boru 1984. godine. Diplomirao je na Fakultetu organizacionih nauka. Vrlo brzo je prepoznao mogućnosti koje internet pruža. Godinu i po dana radio je u kompaniji Trident Media Group, na poslovima održavanja portala NaDlanu.com. Nakon toga shvata da je najbolje biti sam svoj gazda.

Miloš je veb preduzetnik od aprila 2010. godine, kada je otvorio agenciju MWEB. Agencija se bavi izradom web sajtova i internet marketingom. Smatra da internet marketing nema smisla ukoliko se ne primeni na konkretnoj tržišnoj niši. Prepoznaje spa centre i hotele kao interesantnu oblast delovanja.

Novembra 2010. pokrenuo je sajt za Wellness i Spa centre, a kasnije i sajt za rezervaciju hotela na Kopaoniku.

Pošto smatra da čovek ne može biti web preduzetnik ako ne organizuje web konferenciju, sa svojim najbližim kolegama aprila 2013. godine organizuje prvu WebDan konferenciju. 2014. i drugu, a ove godine je uspešno organizovao i treću po redu.

Aktivno bloguje na MilosBlog.com. Podjednako voli WordPress, web analitiku, internet marketing, društvene mreže, mobilne tehnologije i o njima rado piše.

Kao predavač se posebno ponosi radom sa studentima FON-a, gde je kao saradnik u nastavi učestvovao na predmetima Elektronsko poslovanja i Internet tehnologije. Još neki ljudi ga prepoznaju kao dobrog predavača i pozivaju na  UNS školu web novinarstva, konferenciju PRilika u Beogradu, “Školu bloga” u Novom Sadu, Konrad Adenauer školu novinarskog preduzetništva, školu digitalne komunikacije agencije Represent,konferenciju E-Turizam, predavanja organizacije BITNO itd.

Do sada zvanično blogovao sa više domaćih i regionalnih konferencija, a svojim najvećim blogerskim uspehom smatra odlazak na LeWeb konferenciju decembra 2013.

Prijava i ostale informacije o konferenciji #iRevolucija2015 možete pratiti na sajtu Konferencije

Leave a Comment