#iRevolucija2015: Ivan Ćosić poručuje “živi lokalno – radi globalno“

Ivan Ćosić će na #iRevolucija2015 govoriti na temu “Živi lokalno-radi globalno”. Ivanu je velika pasija tehnološko preduzetništvo i pomaže da se ta scena razvije, jer je smatra jednom od retkih zdravih energija u Srbiji, koje mogu dovesti do boljeg života. Zbog toga podržava brojne skupove sa ovom tematikom, a od 2013. godine jedan je od pokretača i organizatora konferencije wwvrsac, koja se održava upravo pod motom “živi lokalno – radi globalno“.

Ivan se bavi brendiranjem, izdavaštvom, novim medijima. Još 1998. godine je napravio vrsac.co.yu, učestvovao na brojnim seminarima u ISPetnica, prvo kao polaznik, a odmah zatim kao predavač. 2001. godine bio je deo prvog veb tima u beogradskim marketing agencijama (konkretno u ICPS-u), uređivao i administrirao forume Netsurfer i Dizajnzonu.

Radio je na nekoliko StartUP projekata. Sa Draganom Simonovićem je 2011. godine napravio i lansirao TefterApp – aplikaciju za upravljanje šiframa za internet profesionalce. Od jula 2013. godine radi na projektu IndieVoices – crowdfunding platformi za nezavisne medije, a ponosan je i na to što je verzija 2.0 platforme napravljena u Srbiji. Vlasnik je agencije “Plain&Hill”. Često na konferencijama i poslovnim treninzima drži predavanja.

Teme koje pokriva su brendiranje, lično brendiranje, storytelling i word of mouth marketing, kreiranje prezentacija, proces kreiranja veb sajtova. Kao i trendovi u dizajnu i sadržaju veb sajtova, kao i nekoliko studija slučaja projekata na kojima je radio.

Prijava i ostale informacije o konferenciji #iRevolucija2015 možete pratiti na sajtu Konferencije

Leave a Comment