Google je omogućio besplatno preuzimanje svog offline AI prevodioca. Dakle, ako nemate neograničen internet ili imate paket koji ne funkcioniše na međunarodnom nivou, sada možete preuzeti prevodilac iz Google-ovih Android i iOS prodavnica. I tako lakše možete da se snađete sa jezikom koji ne razumete najbolje.

Ranije ste mogli da preuzmete Google-ov pomoćni rečnik u pokretu. Međutim sa njim je trebalo baš da se potrudite da dešifrujete meni ili neke kul prodavnice, tada ste otkrili da prilično loše prevod reči koje u potpunosti menjaju značenje stranog jezika. Čak i ako je jezik španski ili francuski, koji je sličan engleskom. Problem se udvostručuje kada pokušate da dešifrujete jezik sa različitim alfabetom i korenima, kao što su ruski ili kineski, gde čak i prevodilac zasnovan na AI-u pravi greške.

Google-ov prevodilac AI će najpre biti na raspolaganju na 59 jezika, uključujući engleski, arapski, kineski, nemački i hindu jezik. Oni će zauzimati oko 35MB po jeziku, tako da neće zauzeti previše memorije u vašem uređaju. Telefoni sa manje prostora bi takođe trebalo da podrže novije verzije.  Google je izjavio da želi da korisnici na svim tržištima imaju pristup ovoj funkciji.

Izvor: The Verge

Ostavi odgovor

Ostavljate komentar?
Vaše ime je: