, ,

Gmail uvodi zakazivanje mejlova?

Ukoliko koristite Gmail za slanje mailova i ukoliko ga koristite svakodnevno, sigurno ste upoznati sa mukom kada treba da pošaljete mejl u određeno vreme. Kako biste mejl poslali određeni dan u određeno vreme morate da koristite neku aplikaciju od „trećeg lica”, ekstenzije ili još na neki komlikovaniji način kako biste zakazali slanje tog mejla.

Skorašnje „raskrinkavanje” APK fajlova Gmail verzije 8.17.15, pokazao je kod koji ukazuje na to da ćemo uskoro dobiti opciju zakazivanje mejlova u samom Gmail-u za Andoid verziju. Međutim, ukoliko stiže u verziji za Android verovatno možemo očekivati i u web verziji. U raskrinkanim fajlovima vidi se oznaka „Zakažite slanje” u sekciji kreiranja tj. pisanja mejla, tako da nas ovo navodi da verujemo da će to uskoro biti moguće.

Važno je napomenuti, da ovi fajlovi nisu još pušteni u javnost za korišćenje tako da mogu biti promenjeni. Nadamo se da će nova verzija Gmail-a zaista doneti ovu opciju, jer više nećemo morati da ustajemo ranije ili ostajemo kasnije na poslu kako bismo poslali važne mejlove, što će nam svakako doprineti manje stresa i više vremena za druge stvari.

Izvor: Digit

Leave a Comment