,

Festival Promašaja

U petak, 13. decembra, sa početkom u 20 časova u Centru za kulturu Valjevo, održaće se prvi “Festival promašaja” u organizaciji Udruženja iRevolucija.

Događaj je namenjen karijernim neuspesima, njihovom razvoju do neslućenih propasti i kako problem pretvoriti u rešenje. Praktično, mi smatramo da je ovo događaj godine za sve koji su se ikada oprobali u biznisu i one koje su bar jednom pomislili: “Imam ideju, samo treba da…”, iako možda nije, ne zato što je Maya Berović napunila plato Centra za kulturu letos, već zato što ovakvom događaju niste imali prilike da prisustvujete u gradu na Kolubari! Verujemo ne u sopstvenoj režiji. Ako jeste, javite nam se da budete govornik sledeći put, ima mesta za sve!

Nego, da se vratimo događaju, a to znači da ovog puta organizujemo nešto vrlo uobičajeno. Ključne reči kojima bismo približili naš cilj ukratko su: promašaj, zajeb, stativa, prečka, fijasko, kiks, salto mortale i autogol!
Dakle, ako ste imali prilike da jednu od prethodno nabrojanih situacija doživite tokom svoje karijere onda nas potpuno razumete. A, ako niste, onda dođite da na vreme vidite šta ne treba da radite.

Festival promašaja ima za cilj da promeni društveno neodobravanje neuspeha u deo procesa kojim se stiže do vrtoglavog uspeha.

Sve informacije o događaju možete videti na stranici koja još nije gotova, a ni postavljena, a mi baš verujemo da će do festivala proraditi na adresi – 2019.irevolucija.net

Vidimo se!

Leave a Comment