,

Da li će Instagram ipak dozvoliti re-share opciju?

The Verge je objavio vest na koju su milioni korisnika Instagrama godinama čekali. Naravno, radi se o uvođenju opcije koja inače razlikuje Instagram od drugih društvenih mreža,a kojoj Instagram već dugo godina uspešno odoleva. Naime, dok na Twitter-u možemo da retvitujemo nečiji post, kao i na Facebook-u da šerujemo, na Instagramu još uvek nismo u mogućnosti da to uradimo sa fotografijama ili video snimcima drugih korisnika. The Verge je jutros objavio vest da su se pojavila dva screenshot-a na kom se vide re-share fotografije.

Ta nova opcija interno nazvana „seamless sharing” omogućila bi deljenje fotografija i video snimaka drugih korisnika, koji bi se pojavljivali u okviru news feed-a ispod imena korisnika koji ih je delio, a najpre bi bila omogućena biznis nalozima na Instagramu.

Iz Instagram-a se nisu oglasili povodom ovih objava u medijima i još uvek se ne zna na koji se način zapravo vrši testiranje ove nove opcije, na koju se tako dugo čekalo. Iako je od juna ove godine već moguće podeliti priču drugih korisnika ukoliko je korisnik koji deli na istoj i označen, ne bi iznenadila ni vest da do ove novine na kraju uopšte ni ne dođe, obzirom da je taj karakter isticanja personalnog u objavama nešto što zaista izdvaja Instagram od drugih socijalnih mreža.

Izvor: The Verge

Leave a Comment