,

Budućnost Instagram TV-a

Iako je prošlo tek nešto više od mesec dana otkad je Instagram pokrenuo Instagram TV, ta nova opcija ove društvene mreže je okarakterisana kao najbolja stvar koja se desila na polju unapređenja društvenih mreža generalno.

Mogućnost da se postavi video snimak u trajanju do sat vremena, omogućila je brojnim influenserima više prostora za interakciju sa milionima svojih fanova. Iako još u povoju, Instagram TV ima potencijal da preraste u u najveću platformu za deljnje video snimaka, što samo po sebi ukazuje da se radi o ozbiljnom konkurentu YouTube platformi.

Marketinški stručnjaci veruju da ne samo da YouTube neće biti jedina platforma za deljenje video snimaka, već i da zbog brže i lakše, instant – interakcije sa fanovima Instagram TV već jeste u prednosti nad YouTube platformom.

Na prvi pogled se čini da je prednost YouTube platforme svakako očigledna zbog mogućnosti zarade od samog pregleda klipova, Instagram TV zapravo omogućuje daleko brži doseg fanovima i popularizaciji, što samo po sebi otvara mnoga vrata, pa i za veću i bržu zaradu.

Instagram TV je odlična prilika ne samo za velike influensere da na najbrži način dođu do svojih fanova, već i za one koji su tek na početku karijere, kao i za bilo kog korisnika Instagram-a, kao najbrže rastuće društvene mreže u svetu.

Izvor: The Gleaner

Leave a Comment