,

Bookaweb – Nova najbolja turistička platforma u Srbiji

Da li ste se ikada zapitali na čijim to krilima možete da se otisnete u nepoznate i neistražene krajeve Srbije? Kome dovoljno poverovati? Čije predloge poslušati? Da li su ti predlozi iskreni? Mi imamo rešenje. Toliko je pitanja, a odgovor zapravo jedan, niti kompleksan niti prost. Odgovor se sastoji samo od jednog imena – Bookaweb. Međutim, to dalje pobuđuje radoznalost, te se pitanja umnožavaju velikom brzinom. Šta je to Bookaweb? Ili pak ko je to? Ostanite sa nama do kraja teksta i saznajte šta se krije iza tog zanimljivog i pomalo tajanstvenog imena.

Šta je ili ko je Bookaweb?

Bookaweb je najveća platforma čiji je primaran cilj promocija ponekad zaboravljenog turizma u Srbiji. Godinama se ova grana turizma zapostavljala, a na internetu su informacije o destinacijama, atrakcijama, ali i aktivnostima vrlo oskudne. Barem je tako nekada bilo. Sve dok jednog sasvim običnog dana, ideja nije postala stvarnost. I upravo tada je sajt Bookaweb počeo da živi, da raste i da se razvija, baš kao svet u malom. Ovaj projekat je izuzetno ambiciozan, upravo iz tog razloga što pokušava da poveže dve međusobno zavisne strane – one koji putuju i one koji nude smeštaj. Taj krug koji čine domaćini i gosti je neraskidiv, ali je istovremeno i teško održiv u početku. No, znamo onu narodnu krilaticu da je svaki početak težak, ali vredelo je. Dakle, zaključak je sledeći: Bookaweb je vaš vodič do savršenog putovanja.

Šta sve možete pronaći na sajtu Bookaweb?

Sajt Bookaweb objedinjuje znanja i informacije o različitim lokacijama, a svojim posetiocima nudi mogućnost da upoznaju Srbiju u svoj svojoj lepoti. Svaka destinacija ima svoju posebnu stranicu na sajtu, a na toj stranici je dato mnoštvo informacija o sadržajima, atrakcijama, aktivnostima, lokalitetima, okolini, položaju, prevozu, smeštaju, pa čak i o nekim geografskim odlikama. Na jednom mestu možete naći odgovor na sva pitanja koja se tiču određene destinacije. Vaše je samo da u gornjem desnom uglu kliknete na padajući meni i da izaberete savršeno mesto za vaš odmor. Dakle, čitav sajt je pisan upravo iz perspektive onoga koji putuje.

Kada ste odabrali savršenu destinaciju, na vrhu stranice možete pronaći odeljak sa apartmanima i atrakcijama, a ti odeljci vas vode dalje kroz sajt na posebne stranice. Što se tiče stranice sa apartmanima, uz slike, dati su kraći opisi smeštajnih jedinica kao i njihove cene, ali i sjajna mogućnost da samo jednim klikom rezervišete ono što vam zapadne za oko. Stranica sa atrakcijama vas, sa druge strane, vodi u virtuelno putovanje kroz najznačajnije atrakcije određene destinacije. Na ovoj stranici ćete u jednom trenutku biti pod temeljima hiljdama godina starih tvrđava, upravo onih kojima su hodili najveći osvajači i vladari. U drugom trenutku mirno i nemo možete posmatrati ikonostas i oslikane zidove crkava i manastira. Šetaćete parkovima, gorama, proplancima, gledati najlepše izlaske i zalaske sunca na bajkovitim vidikovcima i pićete hladnu prozirnu izvorsku vodu.

Ova praksa pokazala se kao odlična, stoga ne čudi što je portal Bookaweb sve posećeniji i sve popularniji iz meseca u mesec.

Sajt Bookaweb – spona između domaćina i gosta

Bookaweb – najveći turistički vodič kroz Srbiju nudi pogodnosti ne samo onima koji putuju, već i onima koji nude smeštajne jedinice. Politika portala je oduvek bila ista i glasi da su vlasnici apartmana svi podjednako ravnopravni saradnici. Vlasnicima je, kao i turistima, različitim mehanizmima omogućeno da na jednostavan i brz način izdaju smeštaj i dođu do rezervacija. U samo nekoliko koraka možete oglasiti svoju ponudu. Potrebno je da napravite sopstveni korisnički nalog i da upišete sve informacije koje mislite da su najpotrebnije. Ono što je važno za napomenuti jeste to da cenu sami formirate i usklađujete je sa sopstvenim prihodima i rashodima.

Stan na dan postaje, takođe, sve traženija kategorija smeštaja, a ovaj projekat se potrudio da i u tome bude fantastičan. Bilo da se turisti odluče na duži ili na kraći boravak ovakav vid smeštaja i lepog enterijera nudi prijatnu atmosferu. Jednostavna i brza rezervacija glavne su odlike ovakvog smeštaja. Posetite stranicu Stan na dan Beograd i uverite se sami.

Zapravo, sada dolazimo do ključnog pitanja koje vam je sigurno prošlo kroz glavu. Zašto baš izabrati Bookaweb kao mesto gde ćete oglasiti vaš sajt? Bookaweb sve svoje smeštajne jedinice i ponude promoviše na svim društvenim mrežama, tako da će i vaša ponuda biti vidljiva velikom broju ljudi.

Moramo napomenuti da se iza ovog imena, loga i fantastične ponude krije tim vrednih ljudi koji prate dešavanja i promene i koji na zanimljive načine predstavljaju ponude domaćeg turizma. Bookaweb – istraživanje, ljubav i timski rad to je ono što čini fundamentalne temelje ovog ambicioznog projekta. Možda sve ovo deluje nestvarno, ali uverite se  sami. Potražite i posetite sajt, a mi vam garantujemo da se nećete pokajati. Postanite saradnici ili pak putnici namernici i letite na krilima Bookaweba kroz neistražene i nepoznate predele naše prelepe zemlje.

Leave a Comment