24. novembra bendovi ISKAZ i CHIAPAS na konferenciji iRevolucija2018

Da konferencija ove godine ne bude samo digitalno, već i muzičko buđenje grada garantuju bendovi koji će gruvati na zatvaranju, u subotu 24. novembra.

Najpre vam predstavljamo gostujući bend koji nosi gas maske, a nije iz Valjeva… Pogađate, dolaze iz po „dobrom” vazduhu bratskog grada Pančeva – bend Iskaz!

Iskaz je bend čija muzika predstavlja fuziju hip hop-a, funk-a, hard rock-a i sličnih pravaca, a kroz tekstove se prožima bunt, poziv na buđenje, stavovi čoveka kao jedinke, kao i pitanje postojanja čoveka.  Prvi album „Natio“ objavili su 2006. godine, nakon kojeg slede još tri albuma – „Teorija Haosa“ (2008), zatim „Eros“ (2011) i „Tanatos“ (2014), koji zajedno čine tematsku celinu „Kritična masa“.Pored albuma, svoju muziku prezentuju i kroz koncerte, ostvarujući direktnu komunikaciju sa publikom i praveći odličnu atmosferu. Nastupali su na poznatim festivalima, kao što su Exit, Lake Fest, Arsenal Fest, Mostar Summer Fest, Pannonian Challenge Fest i drugi. Bend Iskaz tokom svog postojanja sarađivao je sa mnogim izvođačima sličnih ideja, među kojima su i Marčelo, Elemental, Sunshine, Kojot i Eyesburn, Struka, Skaj Vikler…Bend CHIAPAS osnovan je krajem 2013. godine sa željom da se na što verodostojniji način oda počast jednom od najvećih bendova današnjice, bendu RAGE AGAINST THE MACHINE. U proteklih nekoliko godina bend je odsvirao veliki broj klupskih i festivalskih koncerata širom Srbije, ali i po regionu, među kojima se izdvajaju nastupi na festivalima “EXIT” u Novom Sadu, „Overload“ u Vladičinom Hanu, festivalu „ProtFest“ u Bijeljini, novosadskom klubu The Quarter, kao i u kultnim klubovima „FEST“ u Zemunu, „KB klub“ u Požarevcu I „Vintage industrial bar“ u Zagrebu.

Cena ulaznica u pretprodaji je 200 dinara, dok će na dan koncerta biti 300 dinara.
Pretprodaja ulaznica je u kafe klubu „Abraš” i u prostorijama iRevolucija Lab-a.

Posebno nas raduje da najavimo da smo u razgovoru sa oba benda odlučili da deo priloga sa koncerta bude dat u humanitarne svrhe.

Dođite da rasteramo oblake smoga, skinemo gas maske makar na kratko i svojim prilogom učinimo nešto korisno za naš grad. Prijavite se za konferenciju OVDE

Leave a Comment