Naslovna Naslovna ‘Pioneers of the Balkans’ nudi €200.000 za najbolje startape – polufinale u...

‘Pioneers of the Balkans’ nudi €200.000 za najbolje startape – polufinale u Beogradu

224
0

Jedno od najvećih startap takmičenja koje obuhvata Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju, AP Kosovo i Metohiju (posebno se uzimaju projekti odatle) i Bugarsku, nedavno je otpočelo pod pokroviteljstvom Svetske banke i Evropske komisije. Pod nazivom ‘Pioneers of the Balkans’, u pitanju je događaj koji okuplja najbolje startape iz regiona, a koji će imati priliku da tokom procesa selekcije upoznaju više od 100 predstavnika Venture Capital fondova, dok će oni zaista najbolji dobiti i priliku za investiciju u visini od 200.000 evra.

Cilj samog takmičenja je pronaći inovativne ideje, bilo da one potiču od tima koji je već u startap priči, outsourcing kompanije ili pak pojedinaca koji razvijaju svoj pet project. Pioneers of the Balkans želi ih okupiti i ponuditi im mogućnost da se predstave pred mnogobrojnim investitorima, ali i doći do potencijalne investicije.

Polufinale samog takmičenja će se zapravo održati u Beogradu za vreme BgVF konferencije, dok je finalni događaj zakazan za 3. i 4. decembar i održaće se upravo u Zagrebu – tokom Balkan Venture Forum konferencije. Pedeset najboljih timova biće pozvano na eskluzivni finalni događaj u Zagrebu gde će finalisti će imati priliku da upoznaju više od 100 predstavnika Venture Capital fondova, anđeoskih investitora i direktora korporacija, spremnih da čuju inovativne ideje.

Najboljim timovima biće ponuđena mogućnost za investiranje, te će se naći u prilici da pregovaraju sa fondovima J&T Ventures i Speedinvest o investiciji u vrednosti do 200.000 evra, koju će iskoristiti za dalje skaliranje svog biznisa.

Izvor: Netokracija.rs

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here