Naslovna Naslovna Facebook uvodi odvojenu video sekciju

Facebook uvodi odvojenu video sekciju

278
0

Kompanija Facebook počela je sa testiranjem namenske video sekcije na popularnoj društvenoj mreži, što potvrđuje napore kompanije da se pozicionira kao konkurentna platforma u odnosu na popularni YouTube.

Nova video sekcija će omogućiti korisnicima da pregledaju video sadržaje svojih prijatelja i određenih stranica koje prate, a ovoj sekciji će se priključiti i popularni video kreatori i izdavači. Takođe, korisnicima će biti na raspologanju i mogućnost snimanja video sadržaja na posebnu listu, ukoliko nisu u mogućnosti da prate sadržaje u datom trenutku.

Pored pomenutih opcija, Facebook najavljuje da će korisnici na osnovu preporučenog sadržaja vrlo jednostavno moći da pretraže više video snimaka, a tu je i već testirana mogućnost gledanja video sadržaja u plutajućem ekranu uz simultani multitasking na ovoj društvenoj mreži.

Nove opcije za video sadržaje trenutno su u fazi testiranja za određeni broj korisnika web platforme, a očekuje se da bi testiranje za mobilne platforme trebalo uslediti u narednim mesecima.

Izvor:Dijalog Net

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here